Ons engagement

Waartoe engageren wij ons?

  • Optimale, kwaliteitsvolle zorg

Binnen NETwerk en zijn partners kunnen we elke behandelings- en onderzoeksmogelijkheid voor neuro-endocriene tumoren aanbieden, ook hooggespecialiseerde zorg. 

  • Dichtbij de patiënt

In elk ziekenhuis van NETwerk krijgt u dezelfde excellente zorg en kan u beroep doen op de expertise van al onze NET-experten. 

  • Multidisciplinariteit en ziekenhuisoverschrijdend

 NETwerk bestaat uit alle zorgverleners betrokken bij neuro-endocriene tumoren, van de arts-specialisten tot de verpleegkundigen. Alle artsen van alle ziekenhuizen in NETwerk hebben zich geëngageerd om samen te werken met één doel: excellente zorg voor u! 

  • Snelle doorstroom van informatie

Dankzij een gemeenschappelijke beveiligde database is alle belangrijke informatie voor alle zorgverleners onmiddellijk beschikbaar. Resultaten van onderzoeken en de NET-MOC kunnen op die manier direct met u besproken worden. 

  • De vinger aan de pols van de wetenschap en klinische vernieuwing

Onze artsen scholen zich continu bij en zijn niet alleen op de hoogte van de huidige stand van de wetenschap, maar dragen hier ook actief aan bij door het opzetten van studies. Om de neuro-endocriene tumorzorg te verbeteren, nemen we ook deel aan nationale en internationale registers voor neuro-endocriene tumor-patiënten.